Ядосаният Поветкин изпрати Дюопа в безсъзнание (ВИДЕО)


Ядосаният Поветкин изпрати Дюопа в безсъзнание (ВИДЕО)

1508 0

Руският боксьор Александър Поветкин записа една от най-впечатляващите победи в своята професионалната си кариера.

Той нокаутира в шестия рунд Йоан Дюопа (Фр), след като доминираше през цялото време на срещата. Мачът се игра в Екатерининбург (Рус).

Поветкин започна в типичния агресивен стил още от първия гонг. До края на втория рунд французинът успяваше да отвръща на атаките, но след това се превърна в своеобразна боксова круша.

Кулминацията дойде малко преди края на шестия рунд. Тогава руснакът вкара две поредни леви крошета. Второто директно прати в безсъзнание Дюопа, който имаше нужда от няколко минути преди отново да отвори очи.

Това беше 31-ата победа (23 с нокаут) в кариерата на Поветкин. Той има една единствена загуба и тя дойде от Владимир Кличко. Балансът на Дюопа вече е 34 успеха и 4 поражения.

Победата на Поветкин дойде след скандал, след като в началото на декември той беше уличен в положителна допинг проба. По тази причина пропадна неговият първоначално насрочен двубой с Бърмейн Стивърн (Кан)

Битката трябваше да бъде за междинната световна титла на Световния боксов съвет, но организацията отказа двубоя да се играе заради допинг скандала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички