Ивет призна, че не е спала заради изпуснатия финал в Лондон


Ивет призна, че не е спала заради изпуснатия финал в Лондон
Снимка: Guliver/GettyImages

1120 0

"Не спах не само следващата, но изобщо следващите няколко нощи спах много трудно. По-скоро заради деветото място, защото е само едно място по-назад от големия олимпийски успех за мен през миналата година, а в същото време е далеч от финала. Затова се опитвам да го приемам философски и да го използвам като една много голяма мотивация занапред.“ Това заяви Ивет Лалова след завръщането си на Летище София от Световното първенство по лека атлетика в Лондон, предаде репортер на БГНЕС. Българката завърши на девето място в спринта на 200 метра като не й достигнаха едва 11 стотни, за да се пребори за място на финала.

"Следва някой друг старт, някой турнир, след това задължителната 3-седмична почивка – моята годишна ваканция, която е обикновено през септември и октомври. Оттам нататък започваме пак отначало за 2018 година, която предстои. Много хубава програма, много интересна, тъй като има Европейско първенство в Берлин", каза още Ивет.

На въпрос как оценява представянето на българските атлети в Лондон, Лалова сподели: „Не бих искала да правя оценки, тъй като има по-висши от мен в нашата федерация, които ще го направят. Искам да поздравя всички, защото когато си там, на място, виждаш и приемаш нещата много по-емоционално. Аз видях и сълзите, и усилията, и късмета, и малшанса. Затова искам да поздравя всички. Вчера плаках за Тихомир, тъй като бях там, за да гледам неговия финал“, допълни още тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички