Ивет: На полуфинал напрежението се реже с нож


Ивет: На полуфинал напрежението се реже с нож

1597 0

На полуфинал напрежението се реже с нож, обяви Ивет Лалова след втората си поява на стадион „Птичето гнездо” в рамките на два дни. Тя остана 14-ата в света на 100 м, след като финишира за 11.13 сек в полуфинала на дисциплината на световното първенство в Пекин.

„Доволна съм, близо до личния си рекорд за сезона съм. Въпреки че можеше още малко по-добре да бягам", заяви Лалова.

"Сравнено с вчера се справих със стартовото ускорение по-добре, но пък не можах да удържа накрая. Въпреки че конкуренцията е убийствена, а и на полуфинал напрежението е огромно, реже се с нож. Бягах в най-силния полуфинал. Ако бях във втория, може би можеше да съществува реалност за по-предно класиране. Коридорът ми пък в този беше идеален, бях сред лидерките и трябваше да се възползвам. Но 14-а съм в света, това не е зле. Изобщо. Спринтът при жените се развива изключително бързо и сега не се влиза с 10.98 сек на финал. Дафне Скипърс вече не ме учудва с нищо. Предстои ми бягането на 200 м. Оптимист съм. Условията са прекрасни и съм готова за постижения и на 200 м”, каза още Ивет пред bgathletic.com.

Тя коментира и отношенията между състезателите в българския тим. 

„Загрявах с Габи (Петрова) на стадиона. Хубавото е, че не се възприемаме като звезди, а като част от отбора. Това е страхотно. Дълго време чаках да се получи тази обстановка. До съвсем скоро непрекъснато се деляхме, не бяхаме отбор. Сега е различно. С Габи се поздравихме и си пожелахме успех. Тя е голям боец”, заяви още Ивет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички