Ивет Лалова говори за трагедията в Италия


Ивет Лалова говори за трагедията в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

865 0

Носителката на два сребърни медала от европейското първенство в Амстердам тази година - Ивет Лалова, ще направи всичко възможно да помогне на пострадалите от разрушителното земетресение в централна Италия.

"Броят на жертвите се увеличава все повече и това ще надмине дори последните силни земетресения през годините. Очаква се да надмине над 300 – 350 човека, които са загинали. Това знаем, че е много. Голяма трагедия е наистина", сподели пред bTV класиралата се на 8-мо място на 200 м на олимпийските игри в Рио де Жанейро лекоатлетка.

Пред Елена Яръмова Лалова разкри, че няма пострадали близки и приятели след природното бедствие, но кадрите от разрушенията са ѝ повлияли емоционално. Българката живее със съпруга си в град на 20 км от епицентъра на труса.

"Искам да подчертая, че ако това се случи в моята страна, бих направила абсолютно всичко без да се замислям. Не го правя защото е Италия. Бих го направила навсякъде, за всеки, който има нужда от помощ", каза Лалова вчера, минути след завръщането си на родна земя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички