Има ли вариант да тренираме без хранителни добавки


Има ли вариант да тренираме без хранителни добавки
Снимка: iStock/Guliver

1839 0

Абсолютно всеки един човек, който тренира над средното ниво на интензивност, познава адски неприятното усещане от това да влага наистина всичко от себе си, но резултатите така и да не идват, за да ни зарадват с успех и да кажем, че сме успели в това да изваем мечтаното тяло.

Ентусиазмът спада след известно време и повечето хора, които са отскоро във фитнеса, се замислят дали изобщо има смисъл да се занимават с това да тренират.

В такъв момент най-логичното нещо е човек да потърси информация в Интернет относно това дали има как да засили своя прогрес в областта на спорта. Фитнесът се оказва по-сложен отколкото е изглеждал в началото.

Трябва ли, обаче, да възприемаме фитнесът като някаква невъзможна наука, която никога няма да усвоим, или е окей все пак да пробваме да разберем нещо повече за начините да си напишем домашното правилно?

В настоящия текст ще ви покажем какво е човек да тренира без хранителни добавки и как всеки може да успее да постигне резултатите си без помощта на суплементите.

Има ли как хранителните добавки да ни повлияят зле

Когато потърсим хранителни добавки в Интернет, веднага можем да забележим отзивите, които са дадени под някой конкретен продукт.

Няма спор, че там ще открием само отзиви, които са написани от хора, които вече са пробвали продукта и искат да го препоръчат или пък обратното – да предпазят хората от това да го използват.

Да приемем, че хората казват истината, какво ще направите ако всички коментари в отзивите за един продукт са положителни, но вие все още чувствате, че има нещо съмнително в тази хранителна добавка?

Идеята е да намерите наистина търговец, който ви предлага само най-доброто съотношение цена-качество.

FitnesHrani.com е място, на което още намерите невероятно разнообразие от различни хранителни добавки и ще разберете какво означава удовлетворение от това да пазаруваш качествени продукти на ниска цена.

Споровете относно това, че в България не съществуват честни търговци на хранителни добавки са напълно безпочвени предвид наличието на сайтове като FitnesHrani.com.

Най-важното е да разгледате добре етикета на опаковката, който се предполага, че трябва да е написан директно от производителя. Там са упоменати всички възможни странични ефекти.

Ако ви е страх от това да изпробвате нови, непознати за вас хранителни добавки, по-добре се съветвайте с вашия лекар или човек, който е компетентен във фитнес храненията и тренировъчния процес.

Приемът на хранителни добавки в много случай е безвреден, ако се спазва инструкцията за употреба, но все пак понякога е добре да получите и компетентно мнение.

Изпратете запитване към производителя

Ако сте решени все пак да изпробвате действието на някоя хранителна добавка, то няма никакъв проблем да го направите, стига да сте наясно с възможните странични ефекти.

Ако сте закупили някакъв нос суплемент, но върху неговата опаковка няма залепен или отпечатан етикет от производител или търговец, то изпратете запитване за продукта през сайта на производителя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички