Има ли стратегии за спортни залози? Как да ги използваме правилно?


Има ли стратегии за спортни залози? Как да ги използваме правилно?
Снимка: Бетпортал

1072 0

Какво е общото между статистиката, спортните залози и метеорологията? Всички те ни предоставят редица възможности с висок шанс да се изпълнят, но липсват всякакви гаранции, че могат да се изпълнят. Точно по тази причина добавяме и спортните залози в тази секция, защото сме свикнали да виждаме някои от най-големите анализатори и експерти в света да са категорични за успеха на даден атлет и много скоро да има не толкова приятни изненади. Точно тук на помощ идват и добре познатите стратегии за спортни залози.

По-важният въпрос в такива моменти е: къде да ги намерим? Можем да обърнем внимание на анализаторски платформи като тази тук - https://nostrabet.com/strategii/ и да се запознаем с някои основни гледни точки. Каква е разликата между вашата и тяхната? Обикновено всеки един спортен почитател изпитва привързаност към любимия герой и често е готов да направи своята прогноза в полза на същия, но това не дава гаранция за никакви успехи.

Анализаторите изготвят своята прогноза с помощта на статистика – един от най-скучните предмети, които се преподават в университета – придружени с представянето на даден тим и атлет в последните няколко месеца, включващи неговата форма, представянето в минали турнири и още много  други. Добавяме и малко  математически формули, за да получим процент на успеваемост, който обаче не е гаранция, че всичко написано в този анализ наистина ще се случи.

В общи линии това е оформянето на една стратегия на база спортни анализи. Към тях трябва да добавим и наличието на математически стратегии. Свикнали сме да виждаме такива в някои казино  игри. Една много популярна такава е стратегията на повишаващия се залог. Как изглежда тя? Избирате една минимална стойност на залог и при първия неуспех започвате да я удвоявате. Правите такива стъпки, докато не спечелите и при момента на печалба, отново я сваляте до минималния първи залог. С други думи, повишавайки залога, повишавате и шанса да върнете изгубеното през последните няколко стъпки. Подобни  математически стратегии  звучат много  логично, но не трябва да забравяме, че те не са закон и никога не ви принуждава да ги спазвате и използвате.

Стратегиите в своята основа са обвързани с възможността за инкасирането на по-високи и сериозни успехи, но тук не трябва да забравяме и още една много  важна подробност – всички видове залози трябва да ни доставят удоволствие и да се използват разумно.  Във всеки един друг момент просто няма  смисъл да ги използвате. Всеки клиент трябва да разбере, че нито една стратегия не дава 100% шанс за успех, такива просто не съществуват и както можем да се досетим, в рамките на една среща могат да се случат твърде много непредвидени събития, които да се отразят положително и отрицателно на вашата стратегия и залог.

Защо тогава се предлагат? Те са ориентир и посочват онези посоки, които бихте могли да пропуснете при правенето на вашата прогноза. Основната идея тук е да имате достатъчно добри жокери, които  да ви помогнат, но не и да създадат перфектната прогноза, с която веднага да спечелите. Ако това беше възможно, най-вероятно всички щяха да ги използват и нямаше да има никаква тръпка от играта. Ако нямат гаранция, тогава защо да ги използваме?

Това е един добър въпрос и за него ще трябва да се върнем в горните редове, за да припомним кои са хората, които правят такива. Анализаторите в своята основа са хора, които обичат спорта точно колкото вас, но за една по-висока яснота, те използват и различни математически модели, с които се опитват да покажат вероятностите за даден успех. Да не говорим, че някои букмейкъри изискват мнението и на спортни журналисти, а като реномирани и близки до спорта, те са станали свидетели на много финали и много обрати в спорта. Нека не забравяме, че имаме възможност да се възползваме и от още една полезната функция – кеш аут. Ако нашата прогноза на е се изпълнява, спокойно можем да изтеглим  залога си срещу минимална такса и така  да намалим риска от разочарованието.

Ако обърнете внимание на пазарите, които един букмейкър предлага за даден спорт, веднага ще забележите, че това също са вид спортни прогнози, просто са повече и клиентите могат да изберат по-свободно какъв ще е изходът на дадено събитие. Една от тях със сигурност ще е правилна и печеливша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички