Илиана Раева: Състоянието на Цвети е много тежко


Илиана Раева: Състоянието на Цвети е много тежко
Снимка: БГНЕС

2125 0

"Състоянието на Цвети е много тежко, можем само да се молим тя да се оправи". Това призна председателят на Българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева пред Нова телевизия.

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен медал в съчетанието на пет ленти на турнира от Световната купа в руския град Казан. Раева говори след триумфа.

Цвети Стоянова проговори: Май направих голяма глупост

"Много беше трудно на момичетата да покажат максимално качествата и класата си. Това беше един изключителен шок, една много тежка житейска ситуация, която ги застигна", каза тя.

"Четири от тези момичета се състезават 8 години, това е изключително изразходващо, адреналинът е огромен на всяко състезание. Те са си съхранени като човеци, благодарение на спорта, но те са жени, защото са на 25 години. 8 години е един достатъчно голям път, особено когато е осъществен както техния. Те станаха един отбор, даже след случката с Цвети. Начинът, по който излязоха и силата на духа и характера, волята която показаха са нечовешки. Те са много чувствителни момичета", добави председателят на федерацията ни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички