И трите ни боксьорки ще спорят с рускини за медал


И трите ни боксьорки ще спорят с рускини за медал

1536 0

И трите български боксьорки, които се класираха за полуфиналите на 10-ото Европейско първенство, ще спорят с рускини, предаде БГНЕС.

Всички полуфинални срещи в 10-те категории ще се изиграят във вторник (22 ноември) в две сесии – от 15.00 и от 18.00 часа в столичната зала „София” при свободен вход.

Първа на ринга от нашите ще се качи Севда Асенова при най-леките (до 48 кг). Тя ще открие програмата с мач срещу Екатерина Пинигина (Рус).

Третата среща от първата сесия ще противопостави Станимира Петрова на Виктория Кулешова (Рус) в спор за място на финала при 54-килограмовите.

Мачът на Деница Елисеева срещу Наталия Самохина (Рус) в категория до 57 кг е във вечерната сесия и ще започне в 18.30 ч.

Русия има най-много полуфиналистки – 8, а повече боксьорки от нас в борбата за разпределение на медалите класираха още Турция (5) и Азербайджан (4). Полша и Англия също са с по 3 състезателки. Общо 16 от 28 участващи държави ще имат представителки на полуфиналите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички