Христо Йовов и Гошо Гинчев влязоха в управлението на тотото


Христо Йовов и Гошо Гинчев влязоха в управлението на тотото
Снимка: БГНЕС

2714 0

Цялото ръководство на Български спортен тотализатор бе сменено днес със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Новият изпълнителен директор на тотото е Любомир Стефанов Петров, който заменя на поста Дамян Дамянов.

Освен това в Управителния съвет влизат двама бивши играчи на Левски - Христо Йовов и Гошо Гинчев, освен тях останалите членове са Людмила Костова Петкова и Валентин Страхилов Точев.В новия Управителен съвет на организацията влизат още. На първото си заседание новоизбраните членове на УС ще изберат председател. 

Новите членове на Управителния съвет на ДП БСТ са назначени, считано от датата на заповедта на министъра на младежта и спорта до края на мандата на Управителния съвет, който изтича на 25 ноември 2020. С цел осигуряване на приемственост на двата екипа и заради огромния опит, който притежава, на досегашния изпълнителен директор на ДП БСТ Дамян Дамянов му е предложено и той е приел да бъде назначен като консултант на новоназначения Управителен съвет на Българския спортен тотализатор.

Очакванията към новия състав на Управителния съвет на ДП БСТ са, че младият екип от експерти в областта на икономиката и спорта ще направят бърза организация за реализиране на амбициозните икономически цели, които са поставени пред Българския спортен тотализатор, съобщават от Спортното министерство.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички