Хабиб изуми с проява на сексизъм: Жените трябва да се бият вкъщи

ММА звездата Хабиб Нурмагомедов изуми света с изказване, което спокойно може да бъде определено като сексистко. Световният шампион в UFC е на мнение, че жените трябва да се бият вкъщи със своите мъже.

Изказването на боеца дойде по време на пресконференция в Саудитска Арабия след въпрос на жена, която попита Нурмагомедов, как нежният пол може да влезе в света на UFC. Въпреки необмисления отговор на боеца, изказването му бе посрещнато с аплодисменти от публиката.

Хабиб показа, че освен добър боец, е и уникален човек (ВИДЕО)

ММА боецът Хабиб Нурмагомедов показа, че притежава отлични качества в октагона, той също така е и изключително добър човек. Противно на някои дру...

"За жените имам много добър съвет - бъдете бойци вкъщи. И още един съвет - бийте се със своя съпруг вкъщи", заяви Нурмагомедов, макар и с шеговит тон. С това свое изказване дагестанецът предизвика редица гневни реакции в социалните мрежи.

Междувременно боецът заяви, че ще му бъде два пъти по-интересно да се бие с Флойд Мейуедър, отколкото с Конър Макгрегър. Вижте повече подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!