Грабни титлата за най-добър типстър в Nostrabet Tipster League


Грабни титлата за най-добър типстър в Nostrabet Tipster League
Снимка: Nostrabet

1782 0

Светът на футболните прогнози става все по-вълнуващ и подозираме, че този сезон ще бъде много по-емоционален. Защо? От една страна имаме перфектното завръщане на някои от най-добрите партньори в родното първенство, от друга ще открием, че трансферният прозорец за първи път разпредели силите по един различен начин и чудото във футбола може да се случи, при това не за  един и за два отбора.

Най-добрата новина е, че официално стартира и играта на Nostrabet – Tipster League, където спортните запалянковци ще могат да се изправят едни срещу други и да покажат кой познава любимата игра най-добре. Обърнете внимание, че тази  платформа няма нищо общо  с букмейкърите – тук може да откриете много информация за тях, както и полезни съвети, но нищо повече.

Защо очакваме сериозен интерес? Всичко се крие в гениалното решение на организаторите. Предизвикателството е отворено за абсолютно всеки почитател, както начинаещ, така и за по-опитен. Регистрацията е напълно безплатна и феновете имат свободата да активират своя профил по всяко време на месеца. Говорейки за времеви периоди – стартът се дава на 1 октомври тази година и лигата ще продължи до 29 май следващата. Всеки месец всички запалянковци могат да правят своите прогнози в Нострабет с помощта на виртуална валута или точки. В зависимост от периода на регистрация ще получавате различен точков актив.

Препоръчваме да стартирате месеца още в първата седмица, за да вземете повече точки. Както споменахме, няма да се налага да играете срещу анализаторите, а срещу всички останали гурута във футболните прогнози. Имате пълната свобода да каните и приятели, като в месеца разполагате с 5 покани, като те също носят точков актив.

Ако никога не сте имали опит в тази сфера или  искате да проверите дали сте готови за по-сериозни предизвикателства, това пак е една много добра възможност, все пак тук няма да се изисква никакво правене на депозити. От друга страна бихте попитали защо обръщаме толкова внимание на лигата? Отговорът се крие във факта, че за първи път имаме платформа за  прогнози, която е социално ориентирана – имате свободата да следите какво е мнението на най-добрите в платформата, да се забавлявате неограничено, като дори няма да говорим за отговорна игра – ако искате да се забавлявате безотговорно, правете го. Това е единственото условие, особено след като играете за точки.

Каква е мотивацията? Ами нека започнем с факта, че анализаторите са подготвили награди за най-добрите 10 типстъра в лигата. Наградният фонд е на стойност от 1000 лева и се разпределя спрямо съответната позиция. Ето тук е първата голяма разлика, вие не инвестирате нищо освен времето си и аналитичната мисъл относно следващото дерби, в замяна вашият опит ще бъде възнаграден. Освен това имаме и подготвени материални и парични награди за края на лигата, като победителят ще се радва на iPhone 12 Pro, вторият ще може да прекара доста вълнуващи моменти с новото поколение  Sony Playstation 5, докато третият спокойно ще полети високо с DJI Mavic Mini Combo пакет – в него ще откриете допълнителни батерии и други необходими опции за безопасен полет. 4-то и 5-то място завършват с парични награди.

Ръкавицата е хвърлена, но нека не забравяме, че има някои основни правила, на които трябва да обърнем внимание. Можете да направите неограничен брой прогнози, докато разполагате с точков актив, но изборът ви е само до два пазара на среща. Нямате опцията за изтеглянето на залози – решението винаги е окончателно. Не се препоръчва да копирате всички прогнози на други играчи – това ще доведе до вашето изключване от играта. Най-важното условие в този случай е да вземете максималната доза адреналин, както и да тествате своите умения свободно, като за тези усилия бихме казали, че разполагате с достатъчно добри шансове.

Типстър лигата на Nostrabet е предложение, което в следващите месеци ще даде редица поводи за радост сред  родната аудитория. В платформата на анализаторите ще откриете и допълнителни спортни прогнози, както и анализи за най-различни дербита. Следователно не сте оставени да се оправяте сами в необятния свят на футбола. Съдейки по професионализма и откриването на една оригинална идея, спокойно оставяме доста висока оценка, най-вече поради факта, че това ще е най-чистата форма на спортна емоция, която се предлага от много време насам. Подозираме, че в близко бъдеще този проект ще добие по-сериозни размери и най-вероятно ще се повтори, все пак подобно предложение влиза в златната среда на футболните прогнози, като точно тук се трупа и нещо много по-важно от награди – опитът. Това е перфектната платформа за всички, които не са сигурни дали биха имали успеваемост, когато за всяка прогноза се изисква игра с лични средства. Бихме заявили, че трябва да играете разумно, но в Типстър лигата ще има една по-различна величина за успех – смелите прогнози и детайлният поглед към играта.

Пожелаваме успех на всички, които искат да се впуснат в това приключение, както и един вълнуващ сезон, статистиката го доказва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички