Голф сезонът в Правец се откри с турнир за купата на "Домейн Бойар"


Голф сезонът в Правец се откри с турнир за купата на "Домейн Бойар"

1802 0

С отлично време и прекрасано настроение стартираха играчите в първия за сезона голф турнир в Pravets Golf Club – Domaine Boyar Golf Trophy, в събота, 9 май.

Формата на състезанието започна с шотгън в 10.00 часа, а играчите бяха разпределени в три дивизии според хендикапите им. За съжаление времето бе подходящо за игра само за първите 7 дупки, след това турнирът бе спрян поради гръмотевици. Но въпреки всичко настроението на играчите се запази, благодарение на приятната дегустация на новите вина на Домейн Бойар – FRUTINO, които голфърите опитаха докато чакаха времето да се подобри. Винената компания е дългогодишен партньор на клуба от самото му създаване и е един от най-стабилните спонсори подпомагащи развитието на голфа в страната ни с вече осем организирани турнира.

В Дивизия А, най-добре се представи Любо Костов с 38 стейбълфорд точки, последван от Емил Марков с 36, а на трето място се класира Секретарят на Българската Голф Асоциация Сет Ъндърлууд с 34 стейбълфорд точки.

Победителите в Дивизия В - Ватко Бешлиев с отличен резултат от 40 стейбълфорд точки, последват от Мирослав Долапчиев на второ място с 37 и Бисер Денев с 36, който се класира трети.

В Дивизия С първо място с 42 стейбълфорд точки, купата взе Мартин Дановски, второ място бе отредено на Мариана Николова – 38 точки, а на трето място се класира Йордан Йорданов с 37 точки.

Награда за Най-дълъг удар получи Любо Костов, а статуетка „Най-близо до флага” взе Ватко Бешлиев.

Победителите получиха награди от Домейн Бойар – селекция от наградените вина: Platinum Merlot, Elements Rose и Elements Sauvignon Blanc. Голф играчите, които спечелиха 1во място в три от дивизиите ще представляват отбора на Домейн Бойар на Про-Ама на УниКредит Европейския Шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се състои на 12 и 13 октомври 2015 в Pravets Golf Club.

Евгени Харамлийски, Изпълнителен Директор на Домейн Бойар, поздрави победителите и връчи наградите. Алън Рогът, Голф Директор на Pravets Golf Club от своя страна благодари на спонсорите за дългогодишното партньорство с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички