Гледайте НА ЖИВО: Лидия Ганева покорява Детската Евровизия


Гледайте НА ЖИВО: Лидия Ганева покорява Детската Евровизия
Снимка: Андреас Путинг, Andres Putting, EBU

1632 0

Остава точно един час до старта на дългоочакваната Детска Евровизия. Там България ще бъде представена от Лидия Ганева и песента ѝ "Вълшебен ден". Тя ще пее на финала под номер 6 от общо 17 държави.

В тазгодишната Евровизия за най-малките има една голяма промяна – зрителският вот е елиминиран. Гласуването на зрителите ще бъде заменено от гласуване на две международни журита - професионално и детско (деца на възраст между 9 и 14 години) с по пет члена от всяка участваща страна. В допълнение ще има и експертна група от трима членове, която ще оценява изпълнителите в конкурса на живо по време на финалния концерт.

Снощи (19 ноември) беше финалът на националните журита - 50% от оценката за изпълнителите вече е поставена. Останалите 50% от оценката ще дадат професионалното и детско жури. Отзивите за представянето на Лидия са много добри, казват и от БНТ.

"Хубаво е човек да се усмихва, това е полезно. Не съм от хората, които се усмихват само пред камера. Аз наистина се чувствам щастлива", каза 10-годишната певица. Тя допълни, че голяма подкрепа в Малта получава от Поли Генова, която също ще има изпълнение по време на тазгодишното шоу, заедно с трио LaTiDa: "Поли беше с мен на репетициите и ми даде много ценни съвети, като например, да бъда по-енергична на сцената. Преди да пристигна в Ла Валета се видях и с Крисия, която ме посъветва да се запозная с останалите участници, да репетирам упорито и задължително да опитам малтийски сладолед".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички