Гейминг аукцион събра 400 лв. за Holiday Heroes


Гейминг аукцион събра 400 лв. за Holiday Heroes

1198 0

Фенове наддаваха за лимитирани артикули на Assassin's Creed, Far Cry и Just Dance по време на блаотворителни търг на Ubisoft Charity Jam и Gaming Knights.

В понеделник стартира междунaродният благотворителния гейминг турнир Ubisoft Charity Jam, който продължава до края на седмицата. Всяко от студиата на Ubisoft по света подкрепя различна кауза, като приоритет при избора на организация е нейната прозрачност. Ubisoft София избра да подкрепи каузата на Holiday Heroes, като събере 5000 евро и осигури празнични пакети на 300 семейства с деца в нужда, тази Коледа. Още в първия ден от старта на гейминг турнира, Празничните герои получиха дарение на стойност 250 долара.

Във вторник вечер, по време на традиционния Gaming Knights турнир в Culture Beat, пък се състоя и специален благотворителен аукцион. Участниците в турнира имаха уникалната възможност да си закупят лимитирани артикули на едни от най-популярните игри - Assassin's Creed, Far Cry и Just Dance. Събитието беше изцяло в подкрепа на Holiday Heroes, а събраните средства са на обща стойност от 398 лв. Със сумата, събрана през първите два ни от Ubisoft Charity Jam, Празничните герои ще могат да осигурят празнична трапеза на повече от 20 семейства.

Ubisoft Charity Jam продължава и утре. На 24 септември, четвъртък, от 14:00 ч., разработчиците от софийското студио ще играят различни игри, докато са поставени в забавни и нестандартни условия. Всеки ще може да гледа това шоу абсолютно на живо в Twitch канала на Ubisoft. Водещ на събитието ще бъде любимият на родните геймъри Роро Кавалджиев.

Припомняме, че Ubisoft Charity Jam е най-мащабната инициатива от благотворителната програма на компанията, в която се организират кампании за набиране на средства, в подкрепа на локални благотворителни инициативи. От 21ви до 24ти септември, разработчиците от студиа на компанията по цялото земно кълбо, играят любими свои игри, за да подкрепят различни социални каузи, като дават възможност на световното гейминг общество също да се включи в инициативата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички