Габи Петрова за Харманли: Страшно е! Виждам как родният ми град се превръща в бойно поле!


Габи Петрова за Харманли: Страшно е! Виждам как родният ми град се превръща в бойно поле!
Снимка: БГНЕС

2200 0

Спортист номер 1 на България зая 2015 година Габриела Петрова също взе отношение за случващото се в Харманли и размириците в центъра, в който са настанени мигранти. 

Състезателката в дисциплината скок дължина е родом именно от Харманли. Ето какво написа тя в социалната мрежа Instagram: 

Страшно е да виждам как от тих и спокоен, родният ми град се превръща в бойно поле! Страшно е да виждам как родители, близки и приятели живеят в страх! Хора, които са напуснали родните си домове заради война, са на път да създадат такава и в моя роден дом! Вярвам, че съответните институции ще вземат най-правилното решение и моят град отново ще бъде същото спокойно и прекрасно място в което аз израснах!!!

Страшно е да виждам как от тих и спокоен,родният ми град се превръща в бойно поле!Страшно е да виждам как родители,близки и приятели живеят в страх!Хора,които са напуснали родните си домове,заради война,са на път да създадат такава и в моя роден дом!Вярвам,че съответните институции ще вземат най-правилното решение и моят град отново ще бъде същото спокойно и прекрасно място в което аз израснах!!! #staystrong #saynotothewar #peace #tollerance

Снимка, публикувана от a.k.a Dji Dji (@gabriela.petrova777) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички