Федерацията по таекуондо и WINBET обявиха дългосрочно партньорство


Федерацията по таекуондо и WINBET обявиха дългосрочно партньорство
Снимка: Стефан Йорданов / SportLive

3344 0

Българската федерация по таекуондо (БФТ) и букмейкърската компания WINBET дадоха обща пресконференция днес (12 януари), на която двете страни обявиха дългосрочно партньорство. На събитието присъстваха президентът на БФТ Слави Бинев, Георги Папазки - собственик на WINBET, Фарзад Золхадри - ст. треньор на националния отбор на България по таекуондо и Владимир Далаклиев - бронзов медалист от световно първенство и най-успешният български таекундист.

Двете страни си поставиха една обща мисия - спечелване на квоти за Олимпийските игри в Париж през 2024 година, както и създаване на иновативен модел за подготовка на спортисти. Целта е сътрудничеството между БФТ и WINBET да бъде олицетворение на успеха, превръщайки общите резултати в обществени успехи. Чрез партньорството си с WINBET родната федерация по таекуондо ще има една сигурност, която ще бъде в полза на всички, които се занимават с този спорт.

"През годините нашата компания се утвърди като истински поддръжник на българския спорт. Радвам се, че от днес и българското таекуондо стана член на нашето голямо спортно семейство, в което влизат и други спортове като футбол, баскетбол, борба и др." - заяви собственикът на WINBET Георги Папазки.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички