Дъщерята на Мохамед Али разкри чудото, случило се с него в последния му ден


Дъщерята на Мохамед Али разкри чудото, случило се с него в последния му ден
Снимка: Getty Images/Guliver

5054 0

Целият свят все още говори за смъртта на легендата в бокса Мохамед Али, който си отиде на 74-годишна възраст след дългогодишно боледуване.

В социалните мрежи дъщерята на Али - Хана, разкри нещо невероятно, случило се в последния ден от земния път на легендата. Хана разкрива, че сърцето на нейния татко е продължило да работи, около 30 минути след като всички други негови органи са престанали да функционират. Този медицински феномен само потвърждава природната енергия, която имаше най-добрият боксьор за всички времена.

"Нашите сърца са много наранени, но сме щастливи, че татко вече е свободен. Всички бяхме около него, опитахме се да останем силни и му прошепнахме на ухо: "Можеш да тръгваш сега, ние ще бъдем добре. Много те обичаме. Можеш да отидеш обратно при Бог".

"Всички бяхме около него, прегръщахме го , целувахме го, държахме го за ръка, като едновременно казвахме една ислямска молитва. Всички негови органи престанаха да работят, но неговото сърце не престана да бие. Цели 30 минути... сърцето му продължи да тупти. Никой никога не е виждал такова нещо. Истинско доказателство за силата на неговия дух и воля! Благодаря ти, татко, за цялата твоя любов и подкрепа!!!"„ пише Хана Али. Посланието й стана хит в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички