До края на годината: Пулев излиза за титла, обещаха от "Зауерланд"


До края на годината: Пулев излиза за титла, обещаха от "Зауерланд"

1104 0

До края на годината Тервел Пулев ще има мач за европейската титла в полутежка категория. Това обяви Кале Зауерланд, който е собственик на германската промоутърска агенция "Зауерланд", която пое менажирането на брата на Кубрат Пулев.

"Тервел ще боксира на 28 април в София - потвърди Кале Зауерланд пред "България днес". "Съперникът му ще бъде много по-труден в сравнение с първия. Пулев е на възраст. Няма да чакаме с постепенно изграждане на кариерата. Има по-добри постижения при аматьорите в сравнение с брат си Кубрат. С всеки следващ мач ще търсим да изкачваме големи стъпала. До края на годината ще атакува европейската титла.

Има нужда от още 3-4 двубоя в тази посока. Според правилата, за да се бие за европейска титла даден боксьор, трябва да направи много по-голям брой мачове. Ние ще поискаме писмено да бъде направено изключение за Тервел. Имаме много силен аргумент, защото той е медалист от олимпиада. Нещо подобно беше направено с украинеца Васил Ломаченко (б.а. - Ломаченко се би за световната титла едва във втория си мач)", категоричен беше промоутърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички