До какви нива ще нараснат мобилните спортни залози?


До какви нива ще нараснат мобилните спортни залози?
Снимка: iStock/Guliver

1451 0

Щом сте тук, предполагаме, че сте ентусиаст или поне имате бегъл интерес към мобилните спортните залози, как се развиват те и какво е бъдещето им. В тази статия предстои да разясним някои от най-важните моменти, когато става дума за прогнозите, касаещи онлайн бетинга. Ако намирате темата за интересна, полезна или вълнуваща - четете по-нататък.

Преди да продължим, искаме да заявим, че ако имате интерес към приложенията, които разработват букмейкърите, силно препоръчваме сваляне на WinBet App - страхотна и удобна апликация, подходяща за всеки фен на залозите.

А сега, нека започваме!

Популярността и растежа на мобилните спортни залози

Въпреки, че залагането онлайн вече далеч не е нова тема за повечето ентусиасти, в сферата на този тип хазартни и казино игри се очаква -и дори вече е налице- истински “бум”. Според прогнози, изготвени от експерти, очакваме спортните залагания на световния пазар да нарастнат с $144.44 милиарда долара до 2025 година.

Дори комисията по хазарт във Великобритания заявява, че индустрията регистрира почти 6 милиарда паунда между април и септември 2020 г. Струва си да се отбележи, че въз основа на изследване, проведено от същата комисия бива установено, че устройствата, през които се играе най-много са именно мобилните телефони - особено сред младите хора. 

Междувременно, в Америка поставят нови рекорди: увеличават залозите си с 3 млрд. само за месец. От тук можем да установим, че приходите им от спортни залагания нарастват с 53%. Според “Форбс”, ако хазарта и различните видове залагания бяха законни във всички 50 щата, страната би могла да генерира близо 20 милиарда долара годишно.

Важни фактори

●     Неотдавнашният напредък в сферата на дигиталните технологии проправя път на онлайн букмейкърите, като те достигат до повече залагащи и нови играчи чрез лайв стрийминг и залагания на живо в игра.

●     Освен това, с набирането на популярност на мобилните приложения за спортни залози, много експерти прогнозират, че въпросните апликации ще доминират на пазара през предстоящите години.

●     Сега, когато съвременните и традиционните начини на залагане се конкурират пряко, по-големите букмейкъри предлагат различни промоции, оферти бонуси и сделки, благодарение на които не само да запазят старите си клиенти, но и да привлекат нови. Поради тази причина, спортните залагания продължават да се разрастват и да набират популярност.

●     Онлайн залозите остават един от най-главните източници на доходи сред професионалните играчи. Друг значителен успех, който отбелязват мобилните спортни залагания е, че вече са и легални в много държави. В САЩ, например, отделните щати вече могат да легализират всяка форма на спортен залог, след като Върховният Съд решава да премахне забраната през 2018 г. Днес Вашингтон и още 25 щата узаконяват хазарта, като също се радват на печалбата, която той им носи. Освен в Съединените щати, бихте могли да залагате на любимите си спортове, ако живеете в Обединеното кралство, Европа, Канада, Австралия, Нова Зеландия и други западни страни.

●     От друга страна, продължаващата пандемия от Covid-19 също допринася за значителния ръст на играчите, запалени по онлайн бетинга. Именно поради мерките за безопасност, хората бяха принудени да останат вкъщи, което пренесе тяхното обучение, работа и забавления почти изцяло онлайн.

Заключение

Както можете да се досетите, очаква се милиони потенциални нови играчи да подпомотнат растежа, развитието и популяризацията на мобилните спортни залагания. С цел привличане на клиенти, дори бяха създадени партньорства между множество спортни лиги, големи медийни компании и букмейкъри.

Благодарение на непрекъснатото технологично развитие, платформите за мобилни спортни залагания заслужено се радват на успеха си, открояващ се в историята на бетинга като цяло. Като имаме предвид, че индустрията е все още в ранните си години, можем да очакваме много повече занапред, тъй като все повече хора започват да оценяват този вид забавление, съчетано с печалба на пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички