Джошуа е избрал изненадващо име за следващ съперник


Джошуа е избрал изненадващо име за следващ съперник
Снимка: Getty Images/Gulliver

2828 0

Антъни Джошуа вече е провел разговор с промоутъра си за възможността да се проведе реванш между него и сънародника му Дилиън Уайт. Джошуа предпочита точно той да е следащият му съперник, твърди The Times.

Новият крал в бокса нокаутира Уайт при първия им мач при професионалистите през 2015 г. Интереснот е, че ролите им бяха разменени при среща на аматьорския ринг 6 години по-рано.

След поражението от Антъни - първо в кариерата на Дилиън, британецът записа само победи. Името му е свързвано с потенциален двубой срещу Паркър, но шанс за дуел с новата сензация едва ли е за изпускане.

Според информацията, обаче, Джошуа ще трябва да почаква до следващата година за такъв бой, тъй като тази година не е възможно да се организира. 

Припомняме, че Кубрат Пулев и Луис Ортис са официални претенденти за коланите на британеца от Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация. Антъни обаче не слага двамата в непосредствените си планове. Същото важи за реванш с Владимир Кличко или за евентуален сблъсък с Тайсън Фюри.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички