Дават 100 млн. долара на Майуедър да не спира с бокса


Дават 100 млн. долара на Майуедър да не спира с бокса

1417 0

Флойд Мейуедър е получил оферта на стойност 100 млн. долара, за да не спира с бокса след мача си с Андре Бърто на 12 септември в Лас Вегас.

Доскоро той се кълнеше, че това ще е последният бой в кариерата му и няма намерение да прави мач №50. Не така мислят обаче в "Шоутайм" и CBS. Телевизията е предложила нов договор на американеца за три мача срещу огромна сума.

Друга причина пред Мейуедър да остане на ринга е рекордът от 49 победи без загуба на Роки Марчиано. Той ще изравни постижението, ако бие Бърто, а само още един успех ще го прати пред легендата.

"Дойдоха при мен и ми предложиха луди пари. Сумата беше деветцифрена. Искаха само да остана. Но засега съм добре с парите. Колкото до рекорда от 49 победи - нека си стои", заяви Мейуедър.

Той очаква Мани Пакиао да стане господар на средните категории, след като се оттегли от ринга.

"Имаме Кийт Търман, Маркос Майдана, Амир Хан, Шон Портър. Но може би Мани Пакиао ще ги бие всички. Не мога да му отрека класата само защото загуби от мен", добави Мейуедър.

Колегите му обаче не вярват, че той наистина ще се откаже след мача с Бърто.

"Не мисля, че ще си тръгне просто така. По-скоро ще се опита да подобри рекорда на Роки Марчиано. Но ако бях на негово място, нямаше да си избера мен за съперник", заяви друга от звездите на средните категории Кел Брук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички