Данчо Йовчев пак емигрира в Америка


Данчо Йовчев пак емигрира в Америка

1717 0

Големият български гимнастик Йордан Йовчев отново ще емигрира в Америка, тъй като семейството му иска да живее там. Това призна самият спортист в интервю за вестник "Преса".

"Съпругата ми иска детето ни да се развива и да учи в Щатите. Аз, разбира се, заставам зад семейството си. Това обаче не означава, че ще изоставя българската гимнастика. Не се притеснявам дали ще успявам да съчетавам двете неща. Справял съм се и в по-сложни ситуации", призна носителят на 4 олимпийски медала.

Йовчев разкри, че въпреки че заемаше поста зам.-министър в Министерството на младежта и спорта в три правителства, никога не е имал желание да бъде политик.

"Никога не съм влизал с хъс и не съм имал желание да бъда политик. Заемах поста заместник-министър в качеството си на експерт. Не съм представял и никоя партия. Не мисля, че там ми е силата. Не съм разочарован, давах всичко от себе си като служител на министерството", призна той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички