Данчо Йовчев иска да направи "Нощ на звездите" ежегодно събитие


Данчо Йовчев иска да направи "Нощ на звездите" ежегодно събитие

1962 0

Наистина подготовката е една година, защото технически е много сериозно. Всички тези титулувани участници, всеки има някъде ангажимент", разкри единият от организаторите на "Нощ на звездите" Йордан Йовчев.

Утре вечерта Йовчев, Енчо Керязов и цяла плеяда световни звезди от сферата на спорта, акробатиката, цирковото изкуство и музиката ще представят пред зрителите в зала "Арена Армеец" грандиозното шоу "Нощ на звездите", а преди това ще бъдат раздадени петите годишни национални награди на Фондация „Енчо Керязов” за талантливите деца на България в категориите „Образование”, „Спорт”, „Изкуство”.

"Присъствието на Юри Кеки дава тежест на самото събитие. Разбира се, ще направим един синхрон, но да не издаваме повече. Наистина подготовката е една година, защото технически е много сериозно. Всички тези титулувани участници, всеки има някъде ангажимент. Всъщност от приключването на предните награди, започва подготовката за следващите. Ако ще го правим догодина отново, което искаме, като приключим, 2-3 дни почивка и се започва наново, защото ние ще имаме и други идеи, трябва да сменим малко концепцията", сподели легендарният гимнастика ден преди шоуто.

Главният гримьор на събитието Иво Живков разкри, че всяко от децата ще бъде с уникален грим "Това е специален артистичен грим, който е създаден специално за това шоу. За нас тези деца са много ВИП персони, много важни деца. Аз ги наблюдавах по време на репетициите, те правят неземни неща. Това, което не може нито един от нас, нормално спортуващите хора, да направи. Гримът ще бъде като извънземни същества, но е тайна. Всяко едно дете ще получи специално обслужване, ще бъде третирано като звезда, всяко едно дете има проект за грима и ще бъде с различен грим на сцената. Само гримирането на едно око е 25 минути. Ние имаме екип от четирима гримьори и трима фризьори, които ще работят. Заедно ще отнеме около 3 часа цялото гримиране, те са около 25 човека, които ще излизат. Ние сме тренирали грим за бързина", обясни той. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички