Цвети Стоянова: Никога не съм обичала гимнастиката, сега животът ми е мечта


Цвети Стоянова: Никога не съм обичала гимнастиката, сега животът ми е мечта

6257 0

"Никога не съм обичала художествената гимнастика, но се е състезавах в памет на покойната си майка". Това заяви бившата състезателка от ансамбъла Цветелина Стоянова.

Красавицата бе категорична, че няма да губи подарения си от Господ живт в четена на това, което се пише в медиите и социалните мрежи за нея.

"Не влизам и не се ровя, нито един път не отворих да видя какво се говори. Няма да си губя този подарен от Господ втори живот", отсече тя в предаването "Папараци".

Стоянова няма спомени около престоя си в болницата след инцидента с падането ѝ от балкона.

"Постоянно ми казват, че съм била в съзнание. Имам чувство, че съм била в безсъзнание. Още не мога да си го обясня", сподели тя.

Бившата грация разкри, че не е скарана с всички момичета от ансамбъла, с повечето поддържала връзка.

"Напоследък в медиите много ни скарват с бившите ми съотборнички. Все нещо делим. Истината е, че не съм скарана. Не поддържам връзка с всички, това е важно да го уточним, но с по-голямата част от тях поддържам връзка. Някои от тях решиха да повярват на лъжите на хората и си прекратихме отношенията", призна Цвети.

"Моят път вече е много далеч от художествената гимнастика, а техните останаха малко там. Няма как да се виждаме всеки ден, но когато можем се виждаме и си пишем. Аз пиша и на Мишето (бел. ред. - Михаела Маевска) след състезанията, защото много се радвам на успехите й. Тези момичета от пет състезания са с пет златни медала. Забиха конкуренцията в земята. Много се радвам на новия ансамбъл. Харесват ми, а композициите им са изключително сложни", споделя Стоянова.

Стоянова обясни и защо не е откликнала на поканата на Стефан Ралчев, който наскоро представи книгата "Златните 8" в чест на Златните момичета от ансамбъла.

"Разбрах от трето лице, че той пише книга. Той ми каза много по-късно, но аз му заявих, че не искам името ми да присъства в тази книга. Отказах му, защото не исках да давам интервю, тъй като не бях готова да говоря за инцидента. Тази история не съм я разказвала публично, изведнъж той да започне да я описва, при положение че не е бил свидетел. Това е много грозно. По случая се води разследване, ако той знае нещо нека даде показания, но не и да пише за това", категорична бе тя.

"Вече не съм същия човек. Нормално е да се променя. Сега се чувствам по-щастлива и по-разумна. В момента ценя всяка секунда на втория си живот. И мисленето ми се промени. Помъдрях. Сега правя неща, които винаги съм мечтала - да се наспивам, да се наяждам, да не мисля кога съм на тренировка. Живея един живот мечта", завърши Цвети Стоянова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички