България има 103 квоти за Европейските игри в Баку


България има 103 квоти за Европейските игри в Баку
Снимка: БГНЕС

1610 0

Това бе докладвано от генералния секретар на БОК Белчо Горанов по време на работна среща с представителите на българските спортни федерации.

А квотите са в следните спортове: бокс, борба, волейбол, спортна гимнастика, художествена гимнастика, акробатика, батут, кану-каяк, плуване, скокове във вода, спортна стрелба и самбо.

Очаква се спортистите ни да спечелят квалификациите в джудото, бадминтона, колоезденето, стрелбата с лък, каратето, фехтовката, таекуондото, тениса на маса и аеробиката. Представителите на федерациите бяха запознати с концепцията на игрите и с предстоящите организационни дейности на комитета, свързани с българското участие.

Обсъдени бяха теми, касаещи процедурите по акредитация, пътуване на делегацията, настаняване, екипировка и подготовката на състезателите.

БОК предостави на федерациите и информация за състезателната и тренировъчна спортна програма по време на игрите, спортните обекти, както и електронни брошури, съдържащи специфична за всеки спорт информация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички