Бонуси без депозит от Winbet – как се активират?


Бонуси без депозит от Winbet – как се активират?
Снимка: iStock

1170 0

В сайта на Winbet често се предлагат бонуси без депозит. В някои случаи те важат за новите потребители, а в други се дават на вече регистрирани клиенти. Бонусът без депозит може да бъде директен или да е под формата на безплатна игра, от която да спечелите бездепозитен бонус. В следващите редове ще разгледаме някои от офертите, които се харесват и търсят от играчите.

Колело на късмета от Winbet

Колелото на късмета в сайта ви дава Winbet бонус без депозит, като тази игра е известна още си името си „Бонус парк“. Вие можете да откриете колелото, след като извършите вход в сайта и да го завъртите. Там ви очакват различни награди, сред които и бездепозитен бонус. Може да спечелите още КЕШ награди, бонуси под формата на безплатен залог и безплатни врътки.

Безплатната игра е на разположение за регистрирани клиенти, които могат да изпробват късмета си. Winbet бонус парк присъства често в сайта и дава възможност да го въртите ежедневно. При всички положения ще се сдобиете с някаква награда с или без депозит, така че може да опитате.

Препоръчваме ви по време на регистрация да впишете бонус код NODEP, който ще ви гарантира взимането на начален бонус, както и ще можете да се възползвате от всички останали промоции. Този промоционален код се дава на новите клиенти, които искат да играят в онлайн платформата.

Персонални бонуси от Уинбет

Редовните клиенти на Уинбет могат да грабнат персонални бонуси без депозит, които най-често са под формата на парична премия. Колкото повече играете в сайта, толкова по-голям е шансът да получите персонален бонус, от който да се възползвате. Стойността на кеш бонуса, който можете да вземете варира, в зависимост от вашата активност и сумите, които залагате на дневна база.

Безплатна игра с прогнози Match Plus

Тази безплатна игра с прогнози е достъпна за всички клиенти на Winbet. Вие правите прогнози на мачове и всеки един кръг печелите различни награди. Една от наградите включва бонус без депозит на стойност 10 лева, които се дават под формата на безплатен залог. И, ако все още си задавате фундаменталния въпрос има ли в България реални бонуси без депозит, то тогава вижте тази оферта.

Програма за лоялност на Winbet

Програмата за лоялни клиенти се нарича Winbet+ и ви дава възможност да трупате точки на база вашата активност в сайта. Ако играете редовно ще получавате точки, които можете да обмените за бонус без депозит от 5 лева, безплатни игри или безплатен залог за спорт. Редовните играчи могат да получат бездепозитен бонус, ако са успели да натрупат достатъчно точки в лоялната програма.

Други бонуси без депозит

В някои случаи новите потребители на сайта могат да вземат между 5 и 10 лева бонус без депозит без регистрация. Такава промоция не се предлага всеки път, но вече е предоставяне, така че няма да се учудим, ако отново се появи. Вие можете да следите за последните оферти в промо секцията, където са описани и правилата за усвояване и разиграване на получените бонуси.

Обобщителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички