Бет365 приложение ви позволява да гледате мачове на живо


Бет365 приложение ви позволява да гледате мачове на живо
Снимка: BET365

2793 0

За да гледате спортни срещу и футболни мачове от целия свят, вече не е нужно да имате кабелна телевизия или сателит. Феновете на спортни залози, и в частност тези, които залагат в онлайн платформата на Бет365, могат да гледат спорт на живо и чрез мобилното приложение, което оператора предлага за устройства работещи под операционни системи Android и iOS. Как да гледате мачове в реално време чрез апликациите на букмейкъра, ще научите по-долу в статията.

Как се гледат мачове на живо с мобилно приложение Бет365?

На първо време, е нужно да се запознаете с предложените от Бет365 мобилни приложения, с чиято помощ да гледате мачове. Вижте https://nostrabet.com/bet365-mobilna-versiq/, където Ви съобщават всичко най-важно за мобилните залози в платформата на известния хазартен оператор. Следва да се запознаете с това, откъде и как се тегли приложението, как се инсталира и прочие.

В случай, че вече имате инсталирана апликация на Bet365 на вашето мобилно устройство, то тогава няма да имате проблем да задействайте функцията live streaming, която Ви позволява да наблюдавате преки предавания на мачовете. За да гледате живо видео от мачовете, е нужно да сте регистрирани в системата, и да сте преминали през верификация. Не на последно място, е условието да имате някакви налични пари в игралната сметка, пък било то и само 10 стотинки.

Влезте в раздела със събития „На живо“, и ще видите спортните срещи, които са подготвени за директно излъчване. За всяка от тях има специална икона, която ги обозначава, и ще я разпознаете бързо и лесно. Разбира се, можете да цъкнете на опцията „Пряко предаване“ от каталога с инструменти, за да Ви се появят всички събития подлежащи на LIVE излъчване.

Какви спортове можем да гледаме на живо в Bet365?

Добрата новина е, че този букмейкър излъчва множество спортни събития от целия свят. С приоритет е футбола, но освен него ще може да наблюдавате баскетбол, тенис, хокей на лед, баскетбол и още спортове. Това е и причината, все повече играчи да си свалят мобилното приложение осигуряващо бърз достъп до картина от мачовете. Повече информация за проследяването на мачовете в реално време ще получите, ако кликнете на този линк, който ще Ви отведе до още една статия посветена на темата. Така вече ще опознаете тази страхотна функция.

Залагащите могат да вземат максимума от участието си в спортните залози на лицензирания букмейкър в България, защото той им предлага да използват своите смартфони, айфони и таблети, за да залагат и едновременно с това да гледат мачовете от дисплея на своите мобилни апарати.

В заключение

Спортният свят, се пренесе на мобилния Ви телефон или таблет. Вие можете да се насладите на спортни събития от всяка точка на света, без да правите особени усилия. Всички дербита ще бъдат излъчени в бетинг платформите, така че хем да залагате, хем да гледате играта на любимите Ви отбори и / или състезатели. По-горе Ви обяснихме как може да стане това и кой оператор предлага подобен тип функция. Сега обаче е време да се разделим, и да Ви пожелаем успешни залагания, както и много положителни емоции с любимите Ви видове спортове и състезания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички