Анди Мъри: Бях се уплашил докато гледах Джошуа - Кличко


Анди Мъри: Бях се уплашил докато гледах Джошуа - Кличко
Снимка: Getty Images/Guliver

1831 0

Първата ракета в света при мъжете Анди Мъри разкри, че е гледал с противоречиви чувства голямата боскова битка между сънародника му Антъни Джошуа и украинеца Владимир Кличко.

Тенисистът се е прибрал у дома навреме за битката след участието си на турнира в Барселона, където стигна до полуфиналите.

"Оказа се, че ми е много тежко да гледам този бой, каза Мъри пред "The Times". - Даже ме хвана страх, а жена ми ме питаше дали всичко е наред с мен. Имах нужда да се отлепя от екрана. Разопаковах си куфарите за 30 секунди, след което се върнах и пак гледах малко от боя".

"Да, трудно ми е да гледам битка, особено когато в нея участва някой, когото познавам. Разбира се, това бе страхотна битка, много вълнуваща. Когато гледаш тенис и хората казват, че е някой е направил страхотен обрат или че някой е проявил небивала храброст, това не може да се сравни с онова, което правят тези момчета на ринга", категоричен е той.

"Джошуа може би беше малко по-свеж в края и успя да се прояви великолепно на финала. Моето голямо уважение и към двамата", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички