Ако обичате спортни залози, трябва да познавате тези бонус оферти


Ако обичате спортни залози, трябва да познавате тези бонус оферти
Снимка: iStock/Guliver

1225 0

Фен ли сте на спортните залози? А, познавате ли бонуси офертите на букмейкърите? Ако искате да научите повече за предложенията на хазартните оператори, то тогава е добре да прочетете тази статия, в която ще разгледаме най-съблазнителните бонуси, ще обясним какво представляват те, как да ги използвате и всичко най-важно. Разбира се, няма да губим време с увода, а ще преминем по същество, за да влезем в пъстрия свят на онлайн залаганията.

Начален бонус за Спортни състезания

По-голямата част от онлайн букмейкърите предлагат стартов бонус за спорт на своите нови клиенти. Този бонус се дава, след като се извърши първия депозит в избрания уебсайт. Стойността на офертата представлява процент върху средствата, които сте депозирали. Ако вземем за пример betway начален бонус, ще видим, че при захранване на игралната сметка с 10 евро ще получите 100% от депозита, а именно още 10 евро под формата на безплатен залог.

От голяма важност е да четете условията на бонусите, тъй като те могат да бъдат свързани с разиграване. С други думи играчът трябва да превърти няколко пъти бонус сумата извършвайки залози, без значение дали те са печеливши или губещи. Освен това, има и срок за разиграването, в който трябва да се вместите, за да не анулират предложения бонус.

Бонуси за презареждане

И, след като има оферти за нови клиенти, е нужно да има и такава за вече регистрирани играчи. В този момент става дума за популярния бонус презареждане, който се връчва на случаен принцип или чрез специална покана. В случай, че Ви бъде предложена такава премия, ще трябва да депозирате пари и отново получавате процент върху тях. Стойността на бонуса може да варира от 25% до 200% върху депозита, а в някои случаи може бъде и по-висока.

Повечето лицензирани букмейкъри в България предоставят подобен тип поощрения за клиентите си. Имайте предвид, че и тук има условие за разиграване, което се налага да спазите, ако искате да получите право да изтеглите печалбите от бонуса във вашата банкова сметка.

Бонус под формата на безплатен залог

Този вид бонус представлява сума, която Ви се дава, за да извършите залог. Ако спечелите, ще получите чистата печалба от бонуса, а неговата стойност ще бъде премахната. За да бъдем още по-ясни, ще да дадем един кратък пример. Получавате бонус под формата на безплатен залог за 10 евро. Залагате на даден мач с коефициент 2.00 и печелите 20 евро. Така поставени нещата Вие ще вземете само печалбата от 10 евро, но не и стойността на безплатния залог.

Бонус без депозит

Подобен вид бонуси се дават по-рядко, но съществуват. Някои букмейкърски сайтове ги предлагат, за да привлекат вниманието на клиентите. Тук не бива да търсите уловки, просто Ви се дава премия, с която да играете, а ако спечелите може да си вземете парите. Предполага се, че много играчи се интересуват от бездепозитни бонуси и по този начин стават част от сайтовете за залагания. Най-често клиентите продължават играта със собствени средства.

Кеш бек бонуси

На последно място, но не по важност, идват кеш бек бонусите. Те се определят на база залозите извършени за една седмица или един месец. Ако даден играч загуби определена сума за този период, ще може да възвърне процент от загубените средства. Така например, може да Ви бъде предоставен кеш бек от 10% в края на календарния месец. Подобен тип оферти са предназначени за редовните участници в онлайн платформите за спортни залози.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички