AC/DC срещу Red Hot на ринга в "О2 арена"


AC/DC срещу Red Hot на ринга в "О2 арена"
Снимка: kubratpulev.bg

2022 0

AC/DC срещу Red Hot Chili Peppers е най-вероятният музикален сблъсък, който феновете ще чуят в 15-хилядната зала "О2 арена" в Хамбург. Кубрат Пулев залага на легендарната австралийска рок група. Кобрата излезе на ринга под звуците на хита "Thunderstruck" при битките си срещу Травис Уокър за спечелването на Интерконтинентална титла през 2011 г. и година по-късно срещу Александър Димитренко за Европейската. Възможно е обаче нашето момче да изненада с ново парче, подвластно на българските ритми, пише "Стандарт".

Владимир Кличко е почитател на Red Hot Chili Peppers. Стоманения чук подбира техни песни, но не знае загуба, след като при появите си за своите мачове подгрява с "Can't Stop". През 2011 г. именно в Хамбург украинецът се срещна с рок бандата и подари на членовете на групата боксови ръкавици с автограф.

Иначе в дългата си кариера малкият брат Кличко е излизал на ринга между 1996 и 2002 г. с Тина Търнар и "Simply the best" и с The Queen и "We will rock you". Фреди Меркюри и компания обаче му носят лош късмет срещу Леймън Брюстър. В боя Владимир е победен от американеца в петия рунд и оттогава до днес не изневерява на Red Hot.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички