Тихомир Иванов - спортен талант на "Еврофутбол" с титла от турнир във Франция


Тихомир Иванов - спортен талант на "Еврофутбол" с титла от турнир във Франция

454 0

Отличната серия от успехи на Спортния талант на „Еврофутбол“ Тихомир Иванов продължава, след като 24-годишният българин триумфира в дисциплината скок на височина на турнира във френския град Сотвил-Ле-Руен. Тихомир постигна 223 см, което бе достатъчно за първото място.

След него е японецът Хасегава със същия резултат, като решаващо бе, че нашият талант превзе височината от втори опит, докато на опонентът му му трябваха три опита. Трети е малиецът Рандхава с 219 см.

Това е втори златен медал за Тихомир след този от Универсиадата в Италия. Малко след нея той взе и сребро на турнир в Марсилия.

Друг спортен талант на „Еврофутбол“- Василики Кадоглу, триумфира с титлата на 1500 метра свободен стил от завършилото в неделя Държавно лично отборно първенство по плуване за мъже и жени на басейн "Диана" в столицата.

16-годишната варненка заедно със съотборничките си в „Астери“ Гергана Стоянова, София Христова и Петя Бонева завоюва златото и в щафетата 4х200 м свободен стил, а на 4х100 метра съчетано грабнаха сребърните отличия.

„Еврофутбол“ желае успех на всички Спортни таланти!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама