Световните медии за Кобрата: Добър е, само че...


Световните медии за Кобрата: Добър е, само че...
Снимка: БГНЕС

18647 0

Световните медии отразиха до голяма степен с чувство за хумор победата на Кубрат Пулев с технически нокаут в третия рунд срещу Самюел Питър в "Арена Армеец". Няма специализиран сайт за бокс, който да не отчита кошмарната форма на Нигерийския кошмар.

"Изгледаше прекалено тежък и движенията му бяха направо комични. В редките случаи, когато атакуваше, Пулев просто леко се дърпаше назад и контратакуваше. Комедия", пише boxingnewsresults.

ЕСПН подчертава важността на двубоя за Пулев, защото той се е провел в родината му, но няма авторитетна медия, която да не отчита, че Питър е несериозен съперник, отдавна изживял най-добрите си дни на ринга.

Boxingnewsonline пък информира, че за Пулев ще е по-изгодно Антъни Джошуа да се бие първо с Владимир Кличко, защото така ще има един шампион на IBF и WBA, което ще увеличи шансовете на Пулев за нов мач за световната титла през 2017 година.

"Ако се бие за световната титла, ще му трябва сериозен късмет, защото не изглежда достатъчно добър да се мери нито с Кличко, нито с Джошуа, нито с Дионтей Уайлдър", завършва материал в boxingnewsresults.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички