Невероятно шоу номер 2: Селби смрази Рони с 6:5 и в Пловдив!


Невероятно шоу номер 2: Селби смрази Рони с 6:5 и в Пловдив!
Снимка: Жаклина Симова

1222 0

Марк Селби доказа, че не случайно е световен шампион по снукър и вероятно играчът в най-добра форма в момента, след като нанесе второ болезнено поражение с 6:5 на Рони О'Съливан в българското турне на двамата от сериите "Снукър легенди: Единадесет 30".

Веселяка от Лестър срази Ракетата с 6:5 и в София в петък вечер, а на следващия ден зрителите изпълниха и напълно реновираната "Колодрума" в Пловдив, за да се насладят на майсторството на двете звезди.

СЕЛБИ НАДВИ РОНИ ПРЕД ХИЛЯДА ДУШИ В УНИВЕРСИАДА

Ракетата започна изключително впечатляващо - 4:0 само за половин час игра. Той направи поне 50 точки във всеки един от спечелените фреймове, а във втория закова 104. Селби обаче не се обезкуражи и както се случи и в София, след интервала настъпи обрат (в столицата при 3:1 на паузата Рони стигна до 4:5, преди в крайна сметка да отстъпи).

Невероятният поход на Селби му осигури равенство 4:4 след блестящи серии от 77 и 84, а в деветия фрейм направи още по-впечатляващото 138 за пълен обрат - в София той също бе автор на по-големия сенчъри брейк от 140.

Със серия от 77 Рони вкара мача в решителен 11 фрейм, но в него Веселяка от Лестър получи първия шанс и се възползва по най-добрия начин, за да затвори срещата със сенчъри от 113 и ново 6:5 над О'Съливан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички