На вниманието на Кобрата, Кличко и Джошуа! Тайсън се завръща на ринга


На вниманието на Кобрата, Кличко и Джошуа! Тайсън се завръща на ринга
Снимка: Gulliver/ Getty Images

4972 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайън Фюри ще се завърне на ринга. Това обяви самият той в "скромен" пост в Twitter, който скорострелно набра популярност. Британският боксьор ще се качи на ринга на 13-и май, както засега повече подробности не се знаят.

Засега има две боксови гала вечери в Бирмингам и Лийдс, но по всяка вероятност ще има друго събитие, на което да бъде представен завръщащият се титан в тежка категория. Освен това неговият мач ще бъде само две седмици след зрелището Антъни Джошуа - Владимир Кличко.

Както е известно, Тайсън Фюри, който е познат като "Ромския крал", трябваше да се бие срещу украинеца през миналата година в реванш за титлата в тежка категория. Британецът беше спечелил през 2015 година пояса и трябваше да го защити, но след като два пъти отмени двубоя заради "контузии", стана ясно, че той е дал положителна проба за употреба на кокаин.

Той се отказа мигновено от бокса и оваканти титлите, които ще си оспорват Антъни Джошуа и Владимир Кличко, но сега е готов да се върне на ринга и да се бори за правото си за мач за световната титла.

Ще се справя с всички смешници! Пазете коланите ми топли, момчета, защото принадлежат на Краля! Който и да държи поясите ми, идвам за него - малък, голям, няма никакво значение", написа Фюри в Twitter.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички