Майката и сестрата на Боян: Не му е дошло времето още, шерпите ще го намерят


Майката и сестрата на Боян: Не му е дошло времето още, шерпите ще го намерят
Снимка: принтскрийн

10333 0

Две от най-близките роднини на Боян Петров - майка му Ангелина и сестра му Александра, заявиха в интервю за "България он ер", че не вярват с алпиниста да се е случило най-лошото. И двете са убедени, че той е жив, въпреки изминалото време без следа от него.

"Искам да му дадем цялата си подкрепа като най-близки и изпращаме нашата позитивна енергия. Сигурна съм, че той ни усеща и се надявам, че той е с нас, защото ние сме с него. Сигурна съм, че ще се върне", заяви Александра.

"Много съм доволна от спасителната акция, виждам, че хората полагат всички усилия, за да го намерят и им благодаря", заяви Ангелина Петрова.

Според сестрата на алпиниста шерпите са хората, които ще го намерят. Тя смята, че той си е направил укритие в снега.

Роднините на Петров признаха, че не общуват с жената до Боян - Радослава Ненова, а цялата информация, която достига до тях, идва от медиите. "Нямаме връзка с никой от лагера", признаха те и допълниха: "Той е жив, ние вярваме, че е жив. Не трябва да се спира търсенето от шерпите".

И двете не допускат скъпият им човек да е вече мъртъв.

"Има моменти на слабост, загубвам връзката с него и пак ми идва сила. Той има голямо чувство за самосъхранение и психическа сила", каза майка му.

"Не мога да отрека, че ми минава като мигновена мисъл. Плача и сутрин ставам пак с нова надежда. Не му е дошло времето още. Ние му говорим всяка вечер", допълни сестрата на Боян.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички