Кубрат потвърди за следващия си мач пред родна публика


Кубрат потвърди за следващия си мач пред родна публика
Снимка: БГНЕС

1983 0

Най-добрият роден боксьор Кубрат Пулев потвърди, че още през април тази година може да има още един мач в София. 

"Смятам, че през април е напълно възможно да се случи такъв мач за мен в София. Обърнахме внимание на контузията на петата ми. Не е кой знае колко сериозна, но е непрофесионално да се тренира по този начин", заяви Кобрата при награждаването си за най-добър спортист за месец декември.

"Хора, които не са имали възможност да гледат бокс, сега могат да го гледат на живо тук. Могат да дойдат за 10-20 лв., на цената на едно кино да гледат бокс. Допринесох да са максимално евтини билетите, за да могат да дойдат хора. Ако се правят още мачове тук, ще дойдат пак много хора да гледат бокс", допълни още Кубрат.

"Чакаме победителя между Кличко и Джошуа и победителят е задължен да играе с мен. Така че към края на годината може и да има такъв мач".

Той разказа и за академия "Пулеви", която вече е пълна с деца. "Пълна е боксовата ни зала в нашата школа. Има още спортове в школата – и каратистчета малки и сладки. И чужденци има, не само наши деца. Предвиждаме да направим и другаде някъде такава школа. Определено е повече от добре.

Има и талантливи деца, които са радост за окото. Още не си му показал и то вече включва. Има и деца, които идват за обща култура. Те също са добре дошли. Има и такива, за които треньорите ми казват, че ги учат да ходят правилно. Има потиснати деца, обръща им се внимание и психологически."

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички