Фюри си призна: Взимал съм много кокаин, вече не ми се живее


Фюри си призна: Взимал съм много кокаин, вече не ми се живее
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2224 0

Световният шампион (все още) на три боксови федерации в най-тежката категория Тайсън Фюри даде скандално интервю за списание "Ролинг Стоун", в което не само си призна за употребата на кокаин, но и за депресията от последните месеци.

"Да, взимал съм кокаин, и то много през годините. Но това си е моят живот, нали така. Кокаинът не действа стимулиращо за спорта. А това че съм го взимал, си е мой проблем, не е работа на хората да ми казват как да живея.

ФЮРИ МОЖЕ ДА НЕ ДОЖИВЕЕ ДО 30 ГОДИНИ

Не е толкова важно, че съм употребявал наркотици, а че вече нямам желание за живот. Дано поне някой ме убие преди сам да посегна на живота си.

Надявам се да разбирате какво искам да ви кажа. Аз съм лунатик, това си е моят личен товар и се опитвам да се справя с вътрешните си демони.

В момента ми изглежда, че ще загубя всичко - семейството, съпругата си, децата си - всичко, и то заради бокса. Бих искал никога да не се бях занимавал с бокс, бих искал да си живеех нормален живот.

Усещам, че с депресията си поставям под голямо напрежение всички - екипа ми, чичо ми, роднините, всички, които са свързани с мен и с бокса. Всички са нещастни заради мен, аз направих всичко това. Защо всички трябва да се чувстват по този ужасен начин, и то само защото са ме тренирали?

Искам просто да прекарвам повече време със семейството си, защото в момента се боря с вътрешните си демони. Искам нормален живот, затова съм благодарен и за най-простите неща, които имам", обясни Фюри пред "Ролинг Стоун".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички