Ето колко пари ще вземе Майк Тайсън за участието си във 'VIP Brother"


Ето колко пари ще вземе Майк Тайсън за участието си във 'VIP Brother"
Снимка: Getty Images/Guliver

25095 0

Боксовата звезда Майк Тайсън влиза в шоуто "ВИП брадър" още в самото начало, съобщава "България Днес"

Той ще влезе в къщата с известните лица на България за сумата от 500 000 лева. Тайсън ще дойде у нас да представи биографичната си книга "Безпощадната истина" и да участва в реклама.

"Гост-звездата не знае български, още преговаряме с нея, но не искам да издавам нищо, защото зрителите заслужават да видят най-доброто на юбилейните ни 10 години", е споделил продуцентът на предаването Нико Тупарев.

Майк Тайсън влиза в къщата на VIP Brother

На шампиона от WBC в супертежка категория многократно е предлагано да участва в риалити предавания, но досега той не е давал своето съгласие. За него България ще е първата страна, която е посещавал от източния блок.

В последното си интервю боксьорът заявява, че не желае да позори любимия си спорт, като губи от безлични съперници, и се оттегля от бокса, като се насочи към писането.

Първо написа биографията си, а в момента се занимава с рекламата й по света и преподава блестящия си удар на млади боксьори, без обаче да ги хапе.

"Вече съм уравновесен, с годините станах и по-смирен. Но никога не е късно да се върна отново на ринга, за мен възрастта не е причината това да не се случи", казва Майк в последното си интервю за спортно щатско списание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички