Джошуа и Хърн демонстрират неуважение към Кубрат Пулев

Промоутърът Еди Хърн показа сериозно неуважение към Кубрат Пулев и следващата битка на Антъни Джошуа срещу най-добрия български боксьор. Най-открито агентът заговори за следващия мач на световния шампион, който най-вероятно ще бъде срещу Дионтей Уайлдър.

"Мисля, че Антъни Джошуа ще го нокаутира за три рунда. Не мога да ви гарантирам, че ще гледате, примерно, осем рунда от този мач. Искаме да го направим следващото лято", категоричен беше Хърн пред "FightClub".

Ето коя телевизия ще предава мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Най-голямата боксова програма в САЩ - тази на “Showtime” (Шоутайм) - ще излъчва на живо за американските фенове на бойните спортове с...

"Според мен Уайлдър ще се справи сравнително лесно с Ортис, който е стар и изглеждаше много зле в предишните си два двубоя. Уайлдър е по-свеж, по-бърз и по-експлозивен. Мачът му с Джошуа ще е страхотен, защото и двамата са експлозивни, някой ще трябва да падне на ринга", допълни Хърн.

Антъни Джошуа се изправя срещу Кубрат Пулев на 28-и октомври в Кардиф, а битката ще може да проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Още по темата

Please select answer!