Багата разкри ключа си към победата и обяви кога ще се бие отново (ВИДЕО)


Багата разкри ключа си към победата и обяви кога ще се бие отново (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

7341 0

Българският боец Благой Иванов-Багата бе много щастлив след победата си над австралиеца Тай Туиваса тази сутрин българско време. ММА-боецът посвети успеха на българите, които го подкрепяха в залата и разкри кога смята да се завърне в клетката. Победата бе втора за българина в рамките на престижната верига UFC.

"Чувствам се прекрасно. Той е корав боец, но почти го бях довършил, но времето му помогна. Физически се чувствам много добре. Не беше трудно за мен, бях готов за три рунда. Имах много добра подготовка", коментира Багата за ESPN.

"В тежка категория нямаш право на грешка, всеки удря по-силно. Опитах да бъда фокусиран на 100% и мисля, че това бе един от ключовете ми към победата. Това е една от големите ми победи и след нея мисля, че ще се изправя срещу друг боец от топ 10 на UFC, това е моята цел. Ще продължа напред и ще се върна по-добър. Сега искам да си взема почивка и ще се бия отново в края на годината", допълни Иванов.

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха, на всички българи в залата. Постигнах тази победа за тях и за всичките си приятели", завърши боецът. Вижте видео от боя в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички