5 съвета при специални залози за политика и знаменитости


5 съвета при специални залози за политика и знаменитости
Снимка: facebook

2398 0

Правенето на спортни прогнози е старо и много популярно забавление, което обединява редица фенове на едно място. Покрай тях се появиха анализаторски платформи, сайтове за прогнози и още много други елементи, с които всеки запалянко да може да се ориентира много по-лесно в даден спорт и да направи по-точни изводи. Има обаче една група от хора, които просто не харесват спорт, това означава ли, че за тях това забавление е затворено? Краткият отговор е: не.

Има и разумно обяснение, все повече букмейкъри добавиха така наречените специални залози и дори с малко по-сериозна доза чувство за хумор, започнаха да предлагат опция, която няма нищо общо с надпреварата. Къде са насочени този вид забавления? Към политиката, към някои творчески състезания като наградите Оскар и още много други. Един реномиран букмейкър винаги трябва да има поглед към света и да предоставя колкото се може повече оригинални предложения. Ето защо говорим за политика и личности. За какво трябва да сме подготвени? Нека разгледаме основните подробности:

1. На първо място трябва да знаем, че тук предвиждането на успеха е малко по-трудно, отколкото при спорта. Ако например се опитваме да познаем кой ще е следващият американски президент, тогава трябва да сме подготвени за редица изненади, защото историята се пише всяка секунда. Можем да прочетем достатъчно мнения, да разгледаме повече политически анализи и да разгледаме поведението, но точно тук, предсказанията са малко по-ограничени, колкото и да не искаме това да се случи. Следователно, когато търсите решение, взимайте всички променливи и анализирайте много внимателно.

2. В специалните залози няма точно определени правила, защото не говорим за спортни събития, а за настроението на милиони избиратели и почитатели на кино и музика. Някои експерти са на мнение, че е редно да обърнем повече внимание на основните фаворити в надпреварата, защото обикновено се свеждат до максимум 1-2-ма, не повече. В това отношение изненадите са особена рядкост. Повечето букмейкъри ориентират значително по-лесно с помощта на коефициентите си, а те много рядко грешат в това отношение.

3. Едно златно правило е винаги да намерим правилния букмейкър, който дава добри коефициенти, лицензиран е и предоставя необходимото качество за забавление. По принцип ще открием, че повечето букмейкъри дават сходни коефициенти, но ще открием повече информация тук от анализаторите на Silentbet за специалните залози, както и платформите, които предоставят по-добри бонуси. Винаги трябва да знаете и кой оператор е готов да приема тези залози като малко по-специфични.

4. Може би най-добрият съвет е винаги да следите зрителския интерес, дали говорим за политика, телевизионни предавания или други творчески награди, лесно ще открием какви са положителните и отрицателните нагласи, които идват. Ще имате нужда от статистики и социлогически проучвания, но колкото и скучни да са, бързо може да направите интересните и необходими изводи. Ако един кандидат има безупречна репутация в миналото, то няма как да очаквате да ви разочарова и сега, освен ако медиите не открият някой интересен скандал и нещата не се променят значително.

5. Всичко това може да се случи само и единствено с гледане, няма как да очаквате някакви различни резултати, особено след като материята е малко по-специфична и изискваща внимание. Ето защо и тук ще забележим, че почитателите на политиката са значително по-подготвени. Разбира се, ако изберем тази платформа за забавление, можем да наблюдаваме цялата политическа картина доста дълго време - обикновено в период от четири години, ако няма по-резки промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички