Защо братя Шумахер никога не са били съотборници във Формула 1? Ралф даде категоричен отговор


Защо братя Шумахер никога не са били съотборници във Формула 1? Ралф даде категоричен отговор
Снимка: Getty Images

8046 0

Братът на Михаел Шумахер - Ралф, разкри защо никога не е работил заедно с легендата на Формула 1. И двамата братя Шумахер навлязоха в спорта през 90-те години на миналия век, но никога не са били в един отбор заедно.

Ралф разкри защо това е така

Говорейки в подкаста "Formula For Success" с бившия си шеф на отбора Еди Джордан, Ралф призна, че би било страхотно да се състезава заедно с брат си. Той обаче посочи също, че отношенията им биха били различни, тъй като само единият от тях е щял да печели състезания във Формула 1.

Още: Корина и семейство Шумахер не се отказват! Имат една-единствена надежда за Михаел

Михаел Шумахер и неговият брат - Ралф

"Щеше да е невероятно, но от друга страна щеше да има проблем. Никога не е имало реална възможност и второ, един от нас винаги щеше да губи. Не знам дали това би било добре от маркетингова гледна точка или от гледна точка на отношенията между братя. Връщайки се назад обаче, би било страхотно да споделим един сезон заедно", разкрива Ралф.

В цялата си кариера Ралф Шумахер печели шест от 182 състезания във Формула 1, в които участва. От друга страна, Михаел печели 91 от 308 състезания, като става световен шампион цели 7 пъти - на два пъти с Бенетън и пет с Ферари.

Още: Малцина са виждали Шумахер през последните 10 години, но млада красавица успя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички