Разследването приключи: Обвиненията срещу Кристиан Хорнер са свалени


Разследването приключи: Обвиненията срещу Кристиан Хорнер са свалени
Снимка: Getty Images

7006 0

От "Ред Бул" сложиха края на сагата с ръководителя на отбора Кристиан Хорнер, който бе обвинен в непристойно поведение. От компанията обявиха, че са провели разследване чрез независим адвокат и обвиненията върху Хорнер са свалени.

Мъгливи обвинения

Все още не е ясно какви са обвиненията срещу ръководителя, но според нидерландския "De Telegraaf" става дума за сексуален тормоз. Ето какво обявиха днес от "Ред Бул":

Обвиненията срещу него са свалени

Изявлението на "Ред Бул"

"Независимото разследване на обвиненията срещу г-н Хорнер приключи. Ред Бул може да потвърди, че те са свалени. Жалбоподателят има право на обжалване.

В Ред Бул сме уверени, че разследването бе проведено честно, обстойно и независимо. Докладът от разследването е поверителен и съдържа лична информация за страните, както и за други, трети страни, които съдействаха в разследването. Ето защо няма да бъдат правени повече коментари от уважение към всички засегнати. Ред Бул ще продължи да се старае да изпълнява най-високите стандарти на работното място". Tвърди се, че Хорнер е опитал да потуши скандала с пари. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички