Алонсо: Люис Хамилтън е най-добрият пилот в света


Алонсо: Люис Хамилтън е най-добрият пилот в света

2143 0

Пилотът от Формула 1 Фернандо Алонсо отговори по любопитен начин на въпроса кой е най-добрият пилот в момента. Двукратният шампион бе помолен да изкаже своето мнение относно представянето на Себастиал Фетел, който сензационно все още няма победа през този сезон. Испанецът коментира, че формата на четирикратния шампион не го учудва.

„Според мен най-добрият пилот във Формула 1 е Люис Хамилтън. Не знам какви точно проблеми има Фетел този сезон, но мнението ми за него не се е променило - той не е най-добрият. Явно другите, които го смятаха за №1 ще трябва да променят мнението си" - заяви Алонсо.

Представянето на Фетел е най-обсъжданата тема през този сезон, като към него са отправени безпощадни критики. Допълнителна причина за това е и страхотното представяне на партньора му Дениъл Рикардо, който вече спечели три състезания и е единственият реален преследвач на пилотите на Mercedes в битката за световната титла.

Изказването на Алонсо е поредната подкрепа за тезата, че Фетел далеч не е толкова добър пилот, колкото го смятат феновете, както и че четирите му поредни титли се дължат на болидите на Ейдриън Нюи, които превъзхождаха тези на конкуренцията, както и на постоянното му (до този сезон) разминаване с техническите проблеми, които до края на 2013 бяха запазени за съотборника му Марк Уебър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички