Забраниха достъпа до Михаел Шумахер


Забраниха достъпа до Михаел Шумахер

1622 0

Състоянието на Михаел Шумахер повече няма да става медийно достояние. Това стана факт, след като семейството му спря достъпа на всички приятели, дори най-близки, до 7-кратния световен шампион.

За това информира Реджиналдо Леме, който е от най-известните коментатори във Формула 1 и е близък с бившия съотборник на Шумахер - Фелипе Маса.

"Семейството му прекъсна информация и достъп. Дори за най-близките му приятели - те не могат да го виждат", сподели Леме.

"От доста време Фелипе Маса не е ходил там. Той разбира, че това е времето за неговото семейство и иска да защити тяхното лично пространство. Всички са наясно, че Шумахер е във вегетативно състояние. Загубил е мускулна маса и е силно отслабнал. Когато в Германия написаха, че той тежи само 45 килограма, семейството му откачи и съди вестника. Съмнявам се тази информация да е излязла от някого от тях. Разбирам защо те искат да го защитят", каза още коментаторът.

Решението най-вероятно идва заради излязлата информация по-рано през месеца, че Шуми е отслабнал с 30 килограма и в момента тежи едва 45. В момента семейството му приготвя съдебно дело срещу вестника, излязъл с тази информация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички