В Париж вливали стволови клетки в мозъка на Шумахер?


В Париж вливали стволови клетки в мозъка на Шумахер?

5051 0

Журналист на френския вестник "Le Parisien" открехна още завесата около тайнственото лечение, на което бе подложен легендарният пилот от Формула 1 - Михаел Шумахер. Неговото име е Жан-Мишел Декюжи и той разкри, че може би на германския спортист са му били инжектирани стволови клетки и в мозъка.

"Той си тръгна. Пристигна в понеделник, лечението му, според нашата информация, се проведе във вторник и той си тръгна в нощта на сряда срещу четвъртък. Той беше регистриран под фалшиво име", обясни журналистът, който каза още, че Шумахер е идвал два пъти в болницата "Жорж-Помпиду" миналата пролет. Германецът е трябвало да се върне в Париж през юли, но здравословен проблем му е попречил да го стори.

"Това, което знаем, е, че е имало инфузия на стволови клетки, които се разпространяват из тялото за системно противовъзпалително действие. И, предполагаме, че и в мозъка, защото именно мозъкът му е увреден", сподели Декюжи пред BFM TV. Вижте в този материал колко е струвало на година лечението на пилота към 2015 г.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама