Появи се трейлър на филма за Михаел Шумахер (ВИДЕО)

В края на 2019 година по кината ще се появи документален филм за 7-кратния световен шампион Михаел Шумахер. Филмът е създаден по действителен случай и в него са използвани реални архивни кадри.

Продуценти на лентата са Михаел Вех и Ханс-Бруно Камертонс. Те разкриха още, че в лентата участие взимат и част от семейството на пилота - баща му, съпругата му и децата му.

13 години по-късно: Член от семейство Шумахер отново подкара болид на Ферари (ВИДЕО)

Легендарният 7-кратен световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер може да се гордее с наследника си Мик. Синът на германския пилот направи първ...

"2019 година е много важна за Михаел Шумахер. Той навърши 50 години, като изминаха 25 години от първата му титла. Радваме се, че семейството му се съгласи да си сътрудничим за проекта", споделят в изявление създателите на филма. 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЛЕД ИНЦИДЕНТА: ШУМАХЕР Е ВИДЯН ОТ СЛУЧАЙНИ ХОРА

Михаел Шумахер планирал да стане мениджър на сина си Мик

Легендата на моторните спортове - Михаел Шумахер, е имал планове да стане мениджър на своя син Мик и да наставлява кариерата му по пътя към завет...

Припомняме, че през декември 2013 година Михаел Шумахер получи травма в главата в следствие падане със ски във френските Алпи. 

Още по темата

Please select answer!