Възможно ли е? Анди Руис е готов на всичко за трети мач с Антъни Джошуа


Възможно ли е? Анди Руис е готов на всичко за трети мач с Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

1909 0

Анди Руис Джуниър призна, че се е подготвил изключително добре за мача с Луис Ортис в събота вечерта, но междувременно мисли и за трети мач с Антъни Джошуа в бъдеще. Мексиканецът победи веднъж Ей Джей през 2019 г., за да му вземе поясите в тежка категория, но загуби реванша година по-късно. Сега Руис се изправя срещу ветерана Луис "Кинг Конг" Ортис в Лос Анджелис, САЩ.

Мексиканецът изигра две срещи след реванша с англичанина, като във въпросните срещи противниците са боксьори на над 40-годишна възраст. Това обаче ще трябва да се промени, ако Руис иска трети мач срещу Джошуа, който преди броени седмици загуби за втори пореден път от Олександър Усик. 

"Луис Ортис имаше много добри мачове срещу Уайлдър в битката за титлата и го нарани сериозно. Много хора си мислят, че Ортис ще ме победи, но аз не искам да споря с тях. Искам да го победя, за да мога да си проправя път да се бия отново с Антъни Джошуа.

В момента се чувствам отлично. Подготовката ми мина отлично. Наблегнахме на бокса, а не на теглото. Моята цел е да се бия за пояса на WBC. Искам тази титла. Дали я държи Усик, Уайлдър или Джошуа, няма значение. Просто искам този пояс. Бих се бил и с Тайсън Фюри заради стила му. Тайсън е добро момче, въпреки че залага много на шоуто", разкри Руис.

Ето как се развиха миналите две срещи между боксьорите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички