ВИДЕО: Ужасяваща катастрофа прати шампиона на IBF и WBC в тежко състояние


ВИДЕО: Ужасяваща катастрофа прати шампиона на IBF и WBC в тежко състояние
Снимка: Guliver/GettyImages

4327 0

Ужасяваща новина потресе феновете на бокса в цял свят, след като световните медии информираха, че шампионът на IBF и WBC Ерол Спенс Джуниър е пострадал много тежко в автомобилна катастрофа в родния си град Далас, а първи ужасното инфо съобщиха "CBS 11 News". 

Тежкият инцидент се е случил през миналата нощ, докато наскоро се сдоби и с втора титла в полусредна категория е карал своето Ферари. Местната полиция не дава повече подробности, но камери са засекли ужасния момент, в който колата на боксьора се превърта няколко пъти (видеото може да видите под статията). 

В момента шампионът е много тежко състояние, като лекарите правят всичко по силите си, за да спасят живота на Ерол Спенс. Засега прогнозите в САЩ са, че той ще се възстанови напълно, но все още няма много подробности около състоянието му.

Един от слуховете около инцидента е, че боксьорът е излетял от колата, която от своя страна е смачкана до неузнаваемост. 

Ерол Спенс е непобеден в професионалната си кариера с 26 победи (21 с нокаут) от 26 мача. Само преди две седмици Спенс победи след съдийско решение сънародника си Шон Портър в Лос Анджелис Калифорния и прибави към титлата си от IBF тази на WBC.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички