ВИДЕО: Бруталният побой над шампиона, който плаши Джошуа днес


ВИДЕО: Бруталният побой над шампиона, който плаши Джошуа днес
Снимка: Getty Images/Guliver

8729 0

Антъни Джошуа може и да е най-добрият представител на тежка категория в световния бокс, но дори той не е защитен на ринга от поражение. Самият той призна, че се страхува от загуба, а такава никога не е изключена, независимо колко доминиращ е британецът на ринга.

Медиите на Острова припомниха за един невероятен случай преди точно 45 години - през далечната вече 1973-а година, когато тежка категория разполага с истинско страшилище на има Джо Фрейзър. Фантастичният боксьор, който обичаше да нокаутира и унижава съперниците си с безпощадни серии, имаше наглед лесната задача да защити титлата си срещу аутсайдера според всички специалисти.

Този "аутсайдер" обаче носеше името Джордж Форман - един от най-великите боксьори за всички времена. Той буквално прегази шампиона, след като го прати многократно в нокдаун и още в първите рундове съдиите прекратиха двубоя, за да не бъде "убит" Фрейзър в мач, който се превърна в истинска класика. Гледайте:

Тази вечер Джошуа е абсолютен фаворит за победа над Александър Поветкин на стадион "Уембли". Може да следите битката Джошуа - Поветкин НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички